Spilcentrum Meerrijk

Korein verzorgt op onze school de voorschoolse en naschoolse opvang.
Onze school maakt onderdeel uit van het spilcentrum Meerrijk.
Samen met o.a. Korein Meerbos en Korein Meerwater zorgen we voor inhoudelijke afstemming: hoe willen we dat kinderen met elkaar omgaan binnen het spilcentrum, welke regels geleden er, welke projecten doen we samen etc.
 
Korein: Het leukste ontmoetingspunt voor groot & klein!
Wilt u dat uw kind ook ná school een leuke tijd heeft? Op de locaties Korein Meerbos en Korein Meerwater is van alles te doen! Er zijn ook gezellige hoekjes om te ontspannen. Uw kind kiest zelf wat het wil doen.
 
Bij Korein zijn kinderen van 4 tot 12  jaar welkom. De begeleiding en activiteiten zijn helemaal aangepast op de leeftijdsgroepen. De pedagogisch medewerkers zijn deskundig, betrokken en vooral enthousiast! Uw kind hoeft zich geen moment te vervelen.
 
Leuk, gezellig en actief
Na school kunnen de kinderen eerst even bijkomen van de schooldag, met een cracker of fruit en iets te drinken. Daarna mogen ze meedoen aan allerlei activiteiten. Sport, muziek, cultuur en techniek; noem maar op! En wil uw kind zich even ontspannen? Dat kan natuurlijk ook. Bij Korein zijn speciale plekken om te spelen, te computeren en huiswerk te maken. En in de vakantie? Dan organiseert Korein leuke uitstapjes.
 
Opvang vóór school
Kiest u voor opvang vóór school? Dan is uw kind vanaf 07.30 uur welkom. Daar kan hij of zij nog even lekker spelen voordat de school begint. Kinderen die oud genoeg zijn, gaan zelf naar school; de kleintjes brengen wij.
 
Ook opvang overdag
Voor kinderen die nog niet naar school gaan, biedt Korein Meerwater dagopvang. Bij de Crèche kunnen kinderen van 0 tot 2 jaar terecht.  Hier worden zij met alle warmte, geborgenheid en veiligheid omringd die er is. Bij de allerjongste kinderen besteden we in het kinderdagverblijf veel aandacht aan fysieke en emotionele veiligheid. Maar ook aan hygiëne en zorg.
 
Peuters
Korein helpt kinderen van 2 tot 4 jaar om een goede start te maken op de basisschool. Met prikkelende activiteiten stimuleren we de ontwikkeling van uw peuter. Bijvoorbeeld de taalontwikkeling, rekenontwikkeling, sociale ontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Speels en ongedwongen. In een gezellige, uitdagende omgeving. We werken in thema’s die aansluiten op de leefwereld van  peuters, en gebruiken gecertificeerde methodes die we afstemmen op de methode van de samenwerkende basisschool. Zo is de overstap naar groep 1 makkelijk gemaakt.
 
U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Loop gerust even binnen bij Korein. Bellen mag natuurlijk ook. We ontmoeten u graag!
 
Korein Meerbos
 
06 3303 5414 (4 tot 6 jaar)
06 1074 4089 (7 tot 10 jaar)
06 1187 0355 (10 tot 12 jaar)
 
Korein Meerwater    040 72 00 640
 

Delen: