Informatiebijeenkomsten

Nederlands

Wilt u informatie over onze school dan kan dat in het Nederlands of in het Engels
Voor een informatiegesprek stuur een email naar info.startbaan@salto-eindhoven.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Engels

Op onze school zijn er enkele keren per schooljaar Engelstalige informatiebijeenkomsten, vooral bedoeld voor ouders die overwegen hun kind op SALTO-school De St@rtbaan of SALTO International School I-St@rt in te schrijven.
Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we u over de gang van zaken op school en is er gelegenheid een kijkje in de klassen te nemen. Ook kunt u uw kind direct aanmelden.

De Engelstalige informatiebijeenkomsten voor St@rtbaan en I-St@rt staan gepland op:
In verband met het Covid-19 virus zijn de informatiebijeenkomsten geannuleerd.

Aanmelden voor de Engelstalig informatiebijeenkomst (De St@rtbaan)
Aanmelden voor de Engelstalige informatiebijeenkomst (I-St@rt).